Be InspiR'dBeInspiR'd

Nieuws van Be InspiR'd

20 april 2010
Interactief inspireren tijdens Heart Initiative

Interactief inspireren tijdens Heart Initiative

De Heart Initiative bijeenkomsten van World Ambassador brengt mensen met hart voor de (Rotterdamse) samenleving met enige regelmaat bij elkaar om te denken en te praten over duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Maandag 26 april a.s. is het thema ‘duurzame inspiratie’. Een onderwerp waar Be InspiR’d uiteraard niet bij kan ontbreken. Tijdens de bijeenkomst zal een nieuwe Be InspiR’d-werkvorm worden geïntroduceerd. Zo staat op deze avond niet zozeer het individuele verhaal van een inspirator centraal, maar gaat het publiek ook elkaar inspireren door middel van een interactieve kennismakingsmethode.

Heart Initiative is een initiatief van Daisy da Veiga, één van de inspirators van Be InspiR’d. Het idee om de interactieve kennismakingsmethode als inspiratiegenerator in te zetten is ontstaan tijdens het Inspiratiediner op de Euromast. Een mooi voorbeeld van een creatieve kettingreactie die op kan treden op het moment dat mensen geïnspireerd raken…

Meer informatie over Heart Initiative:
www.worldambassador-ae.com

Terug naar overzicht

Over Be Inspir'd

Be InspiR’d is een matchformule die inspirerende Rotterdammers verbindt met andere Rotterdammers die op zoek zijn naar energie, enthousiasme en ideeën.

Be InspiR’d wil bijzondere mensen een bijzonder podium bieden. Bijvoorbeeld door andere Rotterdammers hun levensverhaal te vertellen. Of om te laten zien hoe een gebeurtenis het leven ten goede kan keren.

Inspirators kunnen met hun optreden andere Rotterdammers inspireren op zoek te gaan naar hun talenten of motiveren deze verder te ontwikkelen.Lees meer over Be InspiR'd

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Be InspiR'd.